Mezra İlkokulu
MEZRA MAH. MEZRA KÜME EVLERİ NO 2 HINIS / ERZURUM

VİZYON

Hınıs Mezra Köyü İlkokulu olarak, öğrencilerimizi bilgiye aç, özgüvenli ve küresel düşünen bireyler olarak yetiştirerek, onların geleceğe yön vermelerini sağlamayı hedefliyoruz.

MİSYON

Hınıs Mezra Köyü İlkokulu olarak, öğrencilerimizin eğitim hayatlarında temel bilgi ve becerileri kazanmalarını sağlamak, onları çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde yetiştirmek ve topluma faydalı bireyler haline getirmek için çaba sarf ediyoruz. Misyonumuz, öğrencilerimize sadece akademik başarı değil, aynı zamanda karakter gelişimi, sosyal beceriler ve sorumluluk duygusu da kazandırmaktır. Öğrencilerimizin potansiyellerini keşfetmelerine ve en üst seviyede geliştirmelerine yardımcı olmak için nitelikli bir eğitim ortamı sunuyoruz. Köyümüzün değerlerine bağlı kalarak, öğrencilerimizi ülkesine ve insanlığa karşı duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Tam Gün

Soba